• De Heuvel 17, 3600 Genk
  • 089/303819
  • alg.dakwerken@skynet.be

Duurzame en verzorgde afwerking van uw zinken dak

Een zinken dak door een vakman geplaatst

Zinken platen op hellende daken of als gevelbekleding

Zink als dakbedekking

Waarom een zinken dak door Algemene Dakwerken Vallé?

Leggen van zinkplaten

Algemene Dakwerken Vallé is een geregistreerd aannemer en gespecialiseerd in het plaatsen van zinken daken, als gevelbekleding. We hebben meer dan 30 jaar ervaring in het plaatsen van zinken daken.

Zink als dakbedekking of als gevelbekleding

Wij kunnen voor U een zinken dak plaatsen op elke hellend dak, maar ook als gevelbekleding en op dakkapellen. We zorgen ervoor dat de zinkplaten perfect laten aansluiten, zodat uw dak steeds waterdicht is. Ook de aansluiting op de dakgoten behoort tot de werken die we met de grootste zorg uitvoeren.

Geregistreerd aannemer

Als geregistreerd aannemer voor het aanleggen van zinkdaken besteed Algemene Dakwerken Vallé veel aandacht voor kwaliteit, zowel voor de renovatie van uw dak met zinkplaten als voor nieuwbouw. Al onze dakwerken met zink worden uitgevoerd door ervaren vaklui. Wij staan bekend om de verzorgde afwerking van zinkdaken.

Garantiecertificaat van 10 jaar

Wij overhandigen u een schriftelijk garantiecertificaat van 10 jaar voor zink als dakbedekkingen. Daarom zorgen wij ervoor dat de gebruikte zinkplaten van topkwaliteit zijn en leggen we de zink met de grootste zorg bij het vernieuwen van uw dak.

Gratis offerte

We stellen graag een gratis offerte op voor het leggen van een zinken dak en eventueel ook de isolatie van het dak. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om mogelijkheden en prijzen te bespreken. Wij komen graag bij u langs voor opmeting en het opstellen van een gratis offerte.


Contact

Zinkplaten op hellend dak

Zinkplaten op hellend dak met schoorsteen

Zinkplaten als gevelbekleding

Zinkplaten als gevelbekleding

Afwerking zinken dak

Zinken dak en dakgoot