• De Heuvel 17, 3600 Genk
  • 089/303819
  • alg.dakwerken@skynet.be

Duurzame en verzorgde afwerking van uw leiendak

Een leiendak door een vakman geplaatst

Leien op hellende daken, als gevelbekleding, op dakkapellen

Leien

Waarom een leiendak door Algemene Dakwerken Vallé?

Leggen van leien

Algemene Dakwerken Vallé is een geregistreerd aannemer en gespecialiseerd in het leggen van leien ophellende daken, als gevelbekleding en op dakkapellen. We hebben meer dan 30 jaar ervaring in het plaatsen van leien.

Leien op hellende daken, als gevelbekleding en op dakkapellen

Wij kunnen voor U een leiendak plaatsen op elke hellend dak, maar ook als gevelbekleding en op dakkapellen. We zorgen ervoor dat de leien perfect laten aansluiten zodat uw dak steeds waterdicht is. Ook de aansluiting op de dakgoten behoort tot de werken die we met de grootste zorg uitvoeren.

Geregistreerd aannemer

Als geregistreerd aannemer besteed Algemene Dakwerken Vallé veel aandacht voor kwaliteit, zowel voor de renovatie van uw dak met leien als voor nieuwbouw. Al onze dakwerken met leien worden uitgevoerd door ervaren vaklui. Wij staan bekend om de verzorgde afwerking van leiendaken.

Garantiecertificaat van 10 jaar

Wij overhandigen u een schriftelijk garantiecertificaat van 10 jaar voor de leien als dakbedekkingen. Daarom zorgen wij ervoor dat de gebruikte leien van topkwaliteit zijn en leggen we de leien met de grootste zorg bij het vernieuwen van uw dak.

Gratis offerte

We stellen graag een gratis offerte op voor het leggen van een leiendak en eventueel ook de isolatie van het dak. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om mogelijkheden en prijzen te bespreken. Wij komen graag bij u langs voor opmeting en het opstellen van een gratis offerte.


Contact

Leien op hellend dak

Leien op hellend dak

Leien als gevelbekleding

Leien als gevelbekleding

Afwerking leien in hoek detail

 Afwerking leien dak in hoek detail