• De Heuvel 17, 3600 Genk
  • 089/303819
  • alg.dakwerken@skynet.be

Duurzame en verzorgde daktimmerwerken

Daktimmerwerken door een vakman geplaatst

Daktimmerwerken Vallé

Daktimmerwerken

Waarom daktimmerwerken door Algemene Dakwerken Vallé?

Geregistreerd aannemer daktimmerwerken

Algemene Dakwerken Vallé is een geregistreerd aannemer en gespecialiseerd in daktimmerwerken. We hebben meer dan 30 jaar ervaring in het plaatsen daken, onderdaken en isolatie in daken. Als geregistreerd aannemer voor het maken van houten daken besteed Algemene Dakwerken Vallé veel aandacht voor kwaliteit, zowel voor de renovatie van uw dak als voor nieuwbouw. Al onze daktimmerwerken worden uitgevoerd door ervaren vaklui. Wij staan bekend om de verzorgde afwerking van houten daken, onderdaken en isolatie van daken.

Een dak voor uw leven

Een dak laat je het liefst maar één keer in je leven plaatsen. We hebben in de loop der jaren een uitgebreide kennis van zaken opgebouwd inzake de aanleg van houten daken waardoor we in staat zijn om een houten dakconstructie naar uw wensen uit te voeren.

Bouw van uw houten dak

Alle mogelijke dakvormen hebben we reeds met succes geplaats.
Alle materialen worden in onze werkplaats in Genk klaargemaakt om later naar de werf te vervoeren. Hierdoor kunnen wij het dak op de werf onmiddelijk plaatsen en gaat er geen tijd verloren.
Wij werken volledig op traditionele wijze om een dak te constueren. Alle onderdelen worden apart aangebracht en geassembleerd op de werf. Wij plaatsen geen prefab-constructies.

Garantiecertificaat van 10 jaar

Wij overhandigen u een schriftelijk garantiecertificaat van 10 jaar voor het timmerwerk van de daken. Daarom zorgen wij ervoor dat de gebruikte houten balken van topkwaliteit zijn en bouwen wij uw dak met de grootste zorg met oog voor detail.

Gratis offerte

We stellen graag een gratis offerte op voor het plaatsen van uw dakconstructie en eventueel ook de isolatie van het dak. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om mogelijkheden en prijzen te bespreken. Wij komen graag bij u langs voor opmeting en het opstellen van een gratis offerte.


Contact

Timmerwerk dak privéwoning

Timmerwerk dak privéwoning binnenkant met onderdak

Daktimmer

Daktimmer

Daktimmer detail

houten dak detail nokbalk aan schoorsteen