• De Heuvel 17, 3600 Genk
  • 089/303819
  • alg.dakwerken@skynet.be

Duurzame en verzorgde afwerking van uw pannendak

Een pannendak door een vakman geplaatst

Pannen op hellende daken, als gevelbekleding, op dakkapellen

Pannen

Waarom een pannendak door Algemene Dakwerken Vallé?

Leggen van pannen

Algemene Dakwerken Vallé is een geregistreerd aannemer en gespecialiseerd in het leggen van pannen ophellende daken, als gevelbekleding en op dakkapellen. We hebben meer dan 30 jaar ervaring in het plaatsen van pannen.

Pannen op hellende daken, als gevelbekleding en op dakkapellen

Wij kunnen voor U een pannendak plaatsen op elke hellend dak, maar ook als gevelbekleding en op dakkapellen. We zorgen ervoor dat de pannen perfect laten aansluiten zodat uw dak steeds waterdicht is. Ook de aansluiting op de dakgoten behoort tot de werken die we met de grootste zorg uitvoeren.

Geregistreerd aannemer

Als geregistreerd aannemer besteed Algemene Dakwerken Vallé veel aandacht voor kwaliteit, zowel voor de renovatie van uw dak met pannen als voor nieuwbouw. Al onze dakwerken met pannen worden uitgevoerd door ervaren vakmensen. Wij staan bekend om de verzorgde afwerking van pannendaken.

Garantiecertificaat van 10 jaar

Wij overhandigen u een schriftelijk garantiecertificaat van 10 jaar voor de pannen als dakbedekkingen. Daarom zorgen wij ervoor dat de gebruikte pannen van topkwaliteit zijn en leggen we de pannen met de grootste zorg bij het vernieuwen van uw dak.

Gratis offerte

We stellen graag een gratis offerte op voor het leggen van een pannendak en eventueel ook de isolatie van het dak. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om mogelijkheden en prijzen te bespreken. Wij komen graag bij u langs voor opmeting en het opstellen van een gratis offerte.


Contact

Pannen op hellend dak

Zwarte pannen op hellend dak

Zwarte pannen

Villa met pannendak

Nokpannen en aansluiting pannen met schouw

Nokpannen en pannen op dak aansluiting met schouw