• De Heuvel 17, 3600 Genk
  • 089/303819
  • alg.dakwerken@skynet.be

Duurzame en verzorgde afwerking van roofing op plat dak

Isolatie en roofing door een vakman geplaatst

Roofing op platte daken, op dakisolatie, rond lichtkoepels en schouwen.

Roofing

Waarom roofing door Algemene Dakwerken Vallé?

Leggen van roofing

Algemene Dakwerken Vallé is een geregistreerd aannemer en gespecialiseerd in het leggen van roofing op platte daken. We hebben meer dan 30 jaar ervaring in het isoleren van platte daken en het branden van roofing op platte daken.

Lichtkoepels plaatsen, schouwen opmetsen, bekleden dakgoten

Wij kunnen voor U ook lichtkoepels plaatsen en de roofing perfect laten aansluiten op deze dakkoepels zodat u zeker kan zijn dat uw dak met roofing in koepels steeds waterdicht is. Ook het opmetsen van schouwen en het bekleden van dakgoten behoort tot de werken die we bij het plaatsen van roofing kunnen uitvoeren.

Geregistreerd aannemer

Als geregistreerd aannemer besteed Algemene Dakwerken Vallé veel aandacht voor kwaliteit, zowel voor de renovatie van uw plat dak als voor nieuwbouw. Al onze roofingwerken worden uitgevoerd door ervaren vakmensen. Wij staan bekend om de verzorgde afwerking van roofing op platte daken.

Garantiecertificaat van 10 jaar

Wij overhandigen u een schriftelijk garantiecertificaat van 10 jaar voor de aangebrachte roofing als dakbedekkingen. Daarom zorgen wij ervoor dat de gebruikte roofing van topkwaliteit is en leggen we de roofing met de grootste zorg bij het vernieuwen van uw plat dak.

Gratis offerte

We stellen graag een gratis offerte op voor uw roofingwerken en eventueel ook de isolatie van uw plat dak. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om mogelijkheden en prijzen te bespreken. Wij komen graag bij u langs voor opmeting en het opstellen van een gratis offerte.


Contact

Roofing op plat dak

Roofing op plat dak met lichtkoepels en schouwen

Isolatie plat, licht hellend dak

Isolatieplaten op plat, licht hellend dak

Roofing van de beste kwaliteit

Rol roofing op plat dak